Welcome Note

Terima kasih kerana singgah di One Malaysia Blogshops.One Malaysia Blogshops berazam untuk menjadi directory blog bisnis untuk semua blog bisnis Online di Malaysia. Kepada yang ingin kongsikan link sila tinggalkan diruang komen atau chatbox. Kepada yang ingin bertukar banner sila klik Banner exChange, untuk iklan dan blog review sila klik button iklan dan blog review (Offer PERCUMA). Selamat maju jaya.

Anda pelawat yang ke sekarang bersama teman-teman yang lain dan jangan lupa ya  Subscribe untuk dapat berita terkini

Tuesday, August 18, 2009

Joom follow Twitter dan Facebook

(Dapatkan Penawar Selsema Babi dengan harga Promosi) Saya lihat kebanyakkan Blogshop masih belum join TWITTER dan FACEBOOK. Kedua-dua social networking ini sedang NGETOP seluruh dunia. Rasanya kalau tak follow macam kita ketinggalan tu. Twitter dan Facebook bukan sekadar untuk bersocial, ianya juga untuk branding dan marketing.Kepada teman dengan rasa rendah diri joomm follow saya di Twitter @ http://twitter.com/balqis786 dan Facebook @ http://facebook.com/balqis786. Insyallah melalui Twitter dan Facebook teman-teman akan di update dengan entri terkini dari One Malaysia Blogshops.
Selamat Maju Jaya untuk semua usahawan maya.

No comments:

Shopping Directory (Klik Shaw All untuk lihat semua blog)

Multi Produk (Klik Shaw All untuk lihat semua blog)

Hotel dan Homestay (Klik Shaw All untuk lihat semua blog)

Muzik dan Movie (Klik Shaw All untuk lihat semua blog)

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI RUANGAN KOMEN ATAU CHATBOX JIKA ANDA INGINKAN LINK ANDA DISENARAIKAN KE DALAM DIREKTORI MALAYSIA BLOGSHOP.

Ada pesanan ke?