Welcome Note

Terima kasih kerana singgah di One Malaysia Blogshops.One Malaysia Blogshops berazam untuk menjadi directory blog bisnis untuk semua blog bisnis Online di Malaysia. Kepada yang ingin kongsikan link sila tinggalkan diruang komen atau chatbox. Kepada yang ingin bertukar banner sila klik Banner exChange, untuk iklan dan blog review sila klik button iklan dan blog review (Offer PERCUMA). Selamat maju jaya.

Anda pelawat yang ke sekarang bersama teman-teman yang lain dan jangan lupa ya  Subscribe untuk dapat berita terkini

Thursday, October 1, 2009

Jintan Hitam Cegah H1N1 - Utusan

Diriwayatkan dalam kitab Sahih al-Bukhari seperti yang bermaksud: "Sesungguhnya Habbatus Sauda ini adalah penawar segala penyakit kecuali kematian."

SHARJAH - Emiriyah Arab Bersatu (UAE) - Jintan Hitam atau lebih dikenali sebagai Habbatus Sauda dalam bahasa Arab dipercayai dapat mencegah jangkitan Selsema Babi atau Influenza A(H1N1).

Mengikut kajian yang disiarkan dalam sebuah majalah penyelidikan perubatan China, ia boleh digunakan dengan merendam herba tersebut dalam air suam dan airnya diminum pada waktu pagi.

Akhbar Al-Khaleej melaporkan, kajian itu telah menyebabkan penjualan Jintan Hitam @ Habbatus Sauda meningkat sebanyak 50 peratus dibeberapa negara Asia dan Arab Saudi serta Mesir.

Minuman tersebut turut diedarkan kepada mereka yang sedang menunaikan umrah di mekah dan Madinah - Utusan

Nota : Jintan Hitam atau Habbatus Sauda baik untuk pencegahan kepada yang belum dijangkiti Selsema Babi atau H1N1.
Cubalah keberkesanan MINYAK DARA HABBATUS SAUDA kami yang diproses dari perahan pertama menggunakan ORGANIC COLD PRESS serta dikawal mutu pengeluarannya sila klik @ PESANAN dan kepada yang nak jadi RAKAN USAHAWAN klik @ Rakan Usahawan SaudaCare atau sms dengan menaip ANSAR INFO hantar ke 36553.(Modal permulaan perniagaan yang kecil tetapi mempunyai nilai PERNIAGAAN Jutaan Ringgit). Kepada Usahawan yang hendak mempromosi secara online di blog ANDA sila daftar secara percuma dan promosikan banner SaudaCare di blog ANDA. ANDA akan dapat RM10 untuk setiap botol yang terjual melalui blog ANDA. Klik @ DAFTAR.

1 comment:

Anonymous said...

We're a group of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your web site provided us with helpful info to work on. You have done a formidable activity and our whole neighborhood shall be grateful to you.
my web page: payday loans no credit check

Shopping Directory (Klik Shaw All untuk lihat semua blog)

Multi Produk (Klik Shaw All untuk lihat semua blog)

Hotel dan Homestay (Klik Shaw All untuk lihat semua blog)

Muzik dan Movie (Klik Shaw All untuk lihat semua blog)

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI RUANGAN KOMEN ATAU CHATBOX JIKA ANDA INGINKAN LINK ANDA DISENARAIKAN KE DALAM DIREKTORI MALAYSIA BLOGSHOP.

Ada pesanan ke?